Descopera-ti puterea nemarginita! Slefuieste diamantul din tine!

Business Coaching

112


Cum Te Ajută Coaching-ul În Creșterea Ta Și A Afacerii Tale

 

Indiferent în ce domeniu îți desfășori activitatea, principiile coaching-ului rămân aceleași.

Scopul este să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta ca lider, executiv și/ sau ca persoană.

business-woman-table-group

Din acest punct de vedere, Business Coaching-ul este foarte asemănător coaching-ului sportiv.

În sport, coach-ul determină atletul să își atingă optimul performanței, asigurându-i suport mental atunci când este extenuat psihic și învațându-l să aplice diverse tactici − la care competitorii nu se așteaptă, pentru a câștiga.

Un coach sportiv își va face clientul să alerge mai mult și să muncească mai din greu decât ar face-o de unul singur. Pur și simplu coach-ul găsește și apasă acele butoane care motivează sportivul să obțină performanțele dorite și să aibă energia să depună tot efortul necesar pentru asta.

Și chiar și atunci când crezi că nu mai poți, un coach găsește metode prin care îți demonstrează că, de fapt, poți face cu mult mai mult decât ai putea să crezi vreodată că ești capabil.

 

Iată aici, un exemplu cât se poate de relevant în acest sens, extras din filmul Facing the Giants, din 2006 – un film extraordinar de motivant,  pe care ți-l recomand să îl vezi în întregime, pentru a realiza puterea reală a coaching-ului. Pentru că ea se manifestă cu aceeași intensitate, în toate ariile vieții.

 

Un Business Coach întreprinde în mare măsură aceleași acțiuni pentru clientul său, într-o manieră focusată pe crearea unui business de succes, așa cum însuși clientul își definește și își dorește acest succes.

Coach-ul este un antrenor mental, care descoperă și susține manifestarea atitudinii de învingător în viața clientului său de business. Îl conduce pe acesta, mental, până în starea în care obiectivul a fost atins și îi induce trăirea acelui moment de victorie personală atât de dorit. Energia care se naște în client la simțirea acelor trăiri intense, este cea care mobilizează acțiunea pe care clientul este necesar să o declanșeze pentru atingerea obiectivului său.

 

Rolul unui Business Coach este de a antrena persoanele ce activează în mediul de afaceri și pe deținătorii de afaceri de orice mărime, prin ghidare, sprijin, monitorizare și încurajare, să își atingă obiectivele cele mai îndrăznețe cu putință.

Să atingă Excelența în business-ul lor.

 

Proprietarii afacerilor mici si mijlocii sunt ajutați de coaching în consolidarea echipelor lor de vânzări, marketing, management și în atingerea fără greș a obiectivelor lor. Cel mai important aspect este acela că, întocmai ca și în coaching-ul sportiv, coach-ul te va face să te focusezi asupra “jocului”.

Răspunsurile găsite de clienți se bazează pe valorile proprii și ale echipei, iar acțiunile care le aduc în final rezultatele dorite sunt în acord cu etica organizațională și susțin viziunea comună a membrilor echipei.

 

Coach-ul este partenerul antreprenorilor, managerilor de top si liderilor, în drumul lor spre împlinirea misiunilor asumate.

 

Cu toții se folosesc de coaching în procesul construirii, dezvoltării și conducerii afacerilor, deschizând noi drumuri către progres. Ei își transpun astfel în realitate visele și schimbă lumea în care trăim.

Coaching-ul îi ajută astfel să capete claritate asupra obiectivelor pe care și le propun, asupra pașilor de acțiune necesari și le lărgește viziunea de ansamblu.

Totul se desfășoară într-un proces strict confidențial, în care clientul este ascultat și susținut necondiționat, loial și într-o atitudine de non-judecată.

Aceasta permite reconectarea la misiunea asumată, la valorile și credințele proprii, care, dacă se constată că nu sunt în acord cu cele ale organizației, pot fi schimbate prin găsirea unor noi strategii și planuri de acțiune.

Explorarea creativă a unor oportunități noi de conducere și dezvoltare − prin coaching, îi ajuta pe lideri să identifice ceea ce este cu adevărat important și să fie vigilenți în aplicarea tuturor acțiunilor necesare atingerii obiectivelor stabilite, atât în organizație, cât și în plan personal.

Echilibrul care se obține prin coaching între viața personală și cea profesională, este o condiție esențială pentru succesul unei afaceri și pentru profitabilitatea sa pe tremen lung.

Având aceste coștientizări în urma procesului de coaching, orice lider își eficientizează timpul investit în business și adoptă un stil de viață ce aduce o reală plus valoare calității vieții sale.

 


 

Si nu uita!

Lucrurile pe care nu le faci la timp, nu le mai faci niciodată!

ACUM e timpul tău!

Solicită chiar acum o ședință de coaching, în formularul de mai jos.

 

Știu că POȚI și te ghidez cu încredere spre Excelență!

 


FinestarDiamond

 

Șlefuim împreună diamantul din tine!

 

 

 


 

IMG_20141010_112759

Cu drag,

Gabriela Istrate

 Business Coach

 

 

 Coach-ul Tău către Excelența în Viață!

 

 

FB Photo8

 

Dacă găsești folositor ceea ce afli pe Coaching4Excellence, nu uita să-i dai un Like și un Share pe Facebook să afle și prietenii tăi ce ai descoperit!


 

 Împreună putem aduce mai multă valoare oamenilor dragi!

 Să deschidem cât mai multe minți, împreună!

No Comments Yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să devin Membru în Club C4X! Aleg EXCELENȚA!

Secțiuni

Calendarul postarilor

martie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Iul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031